Antalya'nın Manavgat ilçesinde devam eden orman yangını bölgesini ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yürütülen söndürme çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ardından yangın bölgesinde cansiparene çalışan Ürgüp Belediyesi ile Nevşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinide ziyaret eden Milletvekili Açıkgöz, kendilerine moral verdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Kahramanlarımızla Beraberiz. Ürgüp Belediyesi ile Nevşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerimize destek olmak, moral ve motivasyon sağlamak adına Nevşehirli hemşerilerimizin selamlarını ve dualarını da getirerek Antalya’dayız. Nefesimiz için savaşan tüm Ormanın Kahramanları var olsun." dedi.

Milletvekili Açıkgöz daha sonra Nevşehir İl Özel İdaresi ve Çat Belediyesi İtfaiye ekiplerini Antalya'nın Gündoğmuş ve Senir Köylerinde ziyaret ederek onlara moral verdi.

Açıkgöz yaptığı paylaşımda; "Antalya/ Gündoğmuş/ Senir Köyünde Kahramanlarımızla Birlikteyiz. Nevşehir İl Özel İdaresi ve Çat Belediyesi İtfaiye ekiplerimizle birlikte yangınla mücadele eden köylülerimizin Nevşehirli hemşerilerimiz adına yanındayız.

Devletimiz, ormanlarımız için seferber; Türkiye geneli yangın söndürme çalışmalarımız ekiplerimizin yoğun gayretleriyle devam ediyor.

197 yangından 185’i kontrol altına alındı. 

Çok yakında tüm yangınları hep birlikte söndüreceğiz inşallah. 

Biz buyuz!

Bu ülkenin, bu milletin bir parçası olmak hepimize ne büyük şeref.

Birliğimiz hiçbir zaman bozulmayacak, hep “birlikte yeşerteceğiz” ve geleceğe güçlü, huzurlu, müreffeh ve yeşil bir Türkiye bırakacağız.

Nefesimiz için savaşan tüm Ormanın Kahramanları var olsun." dedi.