ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te sır perdeleri aralanmaya devam ediyor. Programın bugün ekranlara gelen son bölümünde, 9 yıldır kayıp olarak aranan Tunç Boztepe ve Selda Grosle olayının üzerine gidildi.

Nevşehir'in Avanos İlçesi Derinöz mevkiinde bulunan bağevlerinde 2 Ağustos 2012 tarihinde akşam ailece yaptıkları pikniğin ardından araçlarıyla birlikte kaybolan ve o günden bugüne aradan geçen 9 yılı aşkın süredir bir haber alınamayan Tunç Boztepe ve Selda Grosle olayı ''Müge Anlı ile Tatlı Sert'' programında bugünde işlendi.

Müge Anlı canlı yayında duyurdu... 

Müge Anlı, ailesinin yıllardır haber alamadığı Tunç Boztepe ve Selda Grosle olayı ile ilgili, Bayramhacılı barajında bir araç şasesi tespit edildiğini canlı yayında duyurdu... 

Edinilen bilgilere göre, Bayramhacılı baraj gölü yakınlarında Selda Grosle’nin kimliğinin bulunması ardındanda uydu görüntülerinden Bayramhacılı  baraj göletinin tabanında araç şasesi bulgusuna rastlanmasının ardından çalışmaların yoğunlaştığı gölette 5 gündür arama çalışmaları sürüyor. Barajda yürütülen arama çalışmalara Sakarya'dan 4, Nevşehir'den 2 toplam 6 kurbağa adam katılıyor. Tüm bu gelişmenin kayıplarla ilgili sürecin ilerlemesinde yeni bir basamak olduğu ve sonuca olaşılmasında büyük katkı sağlayacağı belirtiliyor.

Bayramhacılı barajında Selda Grosse ve Tunç Boztepe'den iz aranıyor.

Bayramhacılı baraj gölü yakınlarında Selda Grosle’nin kimliğinin bulunması üzerine olayla ilgili yeniden çalışmalar yoğunlaştırdı. Bu gelişmenin kayıplarla ilgili sürecin ilerlemesinde yeni bir basamak olduğu ve sonuca oluşılmasında büyük katkı sağlayacağı belirtiliyor.

Sakarya ve Nevşehir'den gelen AFAD'A bağlı kurbağa adamlar çalışmaların 5. gününde Bayramhacılı baraj gölüne bugünde dalarak Selda Grosse ve Tunç Boztepe'nin kaybolan aracını arıyorlar.

Selda Grosse ve Tunç Boztepe'ye ait olduğu düşünülen araç şasesinin çıkarılmasının ardından olayın çözümüne ilişkin kati bilgilerede ulaşılmış olacak.