Nevşehir Belediyesi 1 koyun,1 keçi, 3 kuzu tarafından adeta esir alındı. Sabah saat 08.00 sularında Nevşehir Belediyesi önüne gelen 1 koyun,1 keçi, 3 kuzu önce Belediye güvenlik görevlilerini kovaladı. Ardından Belediye giriş kapısına kadar merdivenlerden çıkan hayvanlar Belediye önünde adeta terör estirip gelene gidene saldırdılar.

Belediye önünde Koyunun gazabına uğramayan kimse kalmadı. 

Nevşehir Belediye Başkanlığı binası önünde yaşanan ilginç olayda; yanına keçi arkadaşını da alan bir koyun Belediye caddesinde terör estirdi. Önüne gelene saldıran koyunun bu agresifliğine anlam veremeyen insanlar çareyi kaçmakta buldular.

Ardından Belediye ekipleri hayvanları alarak hayvan kasabasına götürdüler. Saatler sonra Göre kasabasında yayılırken kaybolan koyun, kuzu ve keçi' sahibine teslim edildi. Geriye ise bu komik görüntüler kaldı. 

Görüntüler, kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi topladı.

Nevşehir Belediyesi resmi twitter hesabından; "1 koyun,1 keçi, 3 kuzu tarafından esir alınmış bulunmaktayız..." açıklaması gelirken, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Sokağa çıkma yasağı sürecinde belediyemiz önünde garip şeyler olmuş" sözleriyle yorumladı.