Ulusal radyo programcıları ve sosyal medya fenomenleri Nevşehir’de turistik ziyarette bulunarak tarihi kale yamacında bulunan Kayaşehir'de kamp yaptı.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Nevşehir'in barındırdığı doğal güzellikleri, kadim tarihi, peribacaları ve yeraltı kentleriyle bezenmiş Kapadokya gibi bir değeri ile bir çekim merkezi olduğunu söyledi.

Şehrin, kamp tutkunları için de eşsiz bir alan olduğuna işaret eden Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ; “Ülkemizin önemli radyo programcılarını ve sosyal medya fenomenlerini ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduk. Bu tarz etkinliklerin olması şehrimizin tanıtımına da katkı sunuyor. Misafirlerimizin geziye ilişkin paylaşımları milyonlarca takipçiye ulaşıyor.“ dedi.

Adem Metan; "Balonuyla, safarisiyle, Kayaşehri’yle muazzam bir kamp oldu. Hangi şarkı dinlenir bu manzara karşısında? Yapın bi playlist!"

Odun Herif: "Haftasonu Nevşehir'deydik. Yorucu ama keyifli bir seyahat oldu. Balon zaten olmazsa olmaz ama gelirseniz ATV ile tur yapmayı ve Kayaşehir'i görmeyi es geçmeyin. "Nevşehir'le yarışır" dediğiniz başka neresi var? Tivitin altına fotoğraflı öneri alabilir miyim?"