AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehirli patates ve üzüm üreticisi hemşerilerimiz için gayretlerimizi AK kadrolarımız olarak Milletvekilimiz Yücel Menekşe, Nevşehir Ziraat Odası Başkanımız Mahmut Çalışkaner ve İlçe Oda Başkanlarımız ile birlikte sürdürüyoruz. Türk Şeker, patates alımına başladı ayrıca üzüm alımları için de fiyatlar birkaç güne kadar açıklanacak. Üreten çiftçimizin her daim yanındayız." dedi.

AK Parti Nevşehir Kadroları girişimleri ile birlikte Nevşehirli Patates ve Üzüm çiftçinin de yüzü gülmeye başladı.

Türkşeker Nevşehirli Üreticilerimizden Patates Alımına Başladı

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Milletvekili Açıkgöz; "Patates üreticilerimiz için Türkşeker ile alım anlaşması yapıldı. Ve akabinde Türkşeker Nevşehirli üreticilerimizden Patates alımına başladı. Türkşeker’le varılan mutabakat sonucu Patates üreticilerimizin yüzü gülecek, emekleri zayi olmayacak hayırlı uğurlu olsun, Allah bol kazanç ve bereket nasip etsin.” dedi.

Üzüm üreticimizin de her daim yanındayız...

Geçimini üzüm üretiminden sağlayan veya aile bütçesine katkı sağlayan Nevşehirli üzüm üreticileri içinde girişimlerde bulunduklarını ifade eden Nevşehir Milletvekili Açıkgöz; "Nevşehir bölgesi için üzüm fiyatının henüz belli olmadığını, birkaç gün içinde belli olacağını, geçen yılki fiyatın üzerinde bir alım için çalışmalarımız devam ediyor. Bu yıl da çiftçilerimizi mağdur etmeyeceğiz.” dedi.

Milletvekili Açıkgöz; "18 yıldır olduğu gibi emektar çiftçimizden desteğini esirgemeyen, tüketicimizin de yanında olan başta Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanlarımız Sn Berat Albayrak’a ve Sayın Bekir Pakdemirli’ye, Türk Şeker Genel Müdürü Sn Mücahit Alkan’a ve AK kadrolarımıza teşekkür ediyoruz. Üreten ve gelişen Nevşehir; #Güçlü Türkiye için her alanda durmak yok #Hedef2023  #SevdamızNevşehir" dedi.