Nevşehir il genelinde büyük sorun haline gelen sokak köpekleri bu kez Ürgüp'te saldırdığı iki genci hastanelik etti.

Sokak köpekleri ile ilgili olarak sürekli artan şikayetlere ve saldırılara bir yenisi daha eklendi.

Ürgüp'te yine köpek saldırısı...

Ürgüp'te dün akşam 15 yaşındaki Mehmet Ali Ş. sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak yaralandı. Mehmet Ali Ş.'nin köpeklerin saldırısına uğramasının ardından bu kez 20 yaşındaki üniversitesi öğrencisi Kübra N.'e  köpekler ısırdı. Mehmet Ali Ş. ve Kübra N., hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildiler. 
 

Önce Mehmet Ali şimdi de Kübra: ikinci köpek saldırısı...

İlk vaka dün gece saat:20:30 sıralarında Ürgüp Bahçeli Evler Mahallesinde yaşandı. 11 sınıf öğrencisi genç sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Vucudunun her yerinde ısırık izleri bulunan 15 yaşındaki genç eve kendisini zor attı.

Oğlunu kan revan içinde gören anne Yasemin Ş. yaşananları şöyle anlattı; "Yaklaşık 8-10 civarında sahipsiz sokak köpekleri 15 yaşındaki oğlum Mehmet Ali Ş.'ye saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerinde ısırık izleri var.  Çocuk köpeklerin elinden zor kurtulup eve geldi. Her yeri diş izi kan içinde. Ambulansla hastaneye götürüp tedavi ettirdik lütfen FİB Haber'de paylaşın vatandaşlarımız dikkatli olsun. Bir vatandaş olarak yetkililerin bu tehlike saçan sokak köpeklere bir çare bulmasını istiyorum." dedi.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde sahipsiz köpekler üniversite öğrencisi genç kıza saldırdı.

Edinilen bilgilere göre; Ürgüp ilçesi Kavaklı önü mahallesi 624. Sokakta sabah saatlerinde okula gitmek için evinden çıkan Kapadokya Üniversitesi öğrencisi Kübra N. yaklaşık 10-15 sokak köpeklerinin saldırısında yaralandı.

Sabah saatlerinde çevredeki vatandaşların sayesinde köpeklerin arasından kurtarılan 20 yaşındaki üniversitesi öğrencisi Kübra N. acil servise kaldırıldı. Kafasında çok sayıda dikiş atılan üniversite öğrenci yoğun travma altında kaldı. 

Yaşadığı saldırı sonrası büyük şok yaşayan genç kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz.

"Çocuklarımız için endişeliyiz" diyerek tepkilerini dile getiren vatandaşlar yetkililere bir kez daha seslenerek, sokak köpekleri yüzünden çöp atmaya dahi zor çıktıklarını, her an köpeklerin saldırması korkusu ile yaşadıklarını ifade ettiler.

Bizlerde buradan Nevşehir il genelinde yaşanan bu köpek sorununa acilen çözüm bulunmasını istiyoruz.