Nevşehir İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Nevşehir DENEYAP Teknoloji Atölyesi’ne yeni öğrenciler alınacağı ve başvuruların 7 Şubat 2024 tarihi itibarıyla başladığı bildirildi.

İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Yusuf ŞAHİN tarafından yapılan açıklamada, “Şube Müdürümüz İrfan DOKUZLAR ve T3 Vakfı Nevşehir Sorumlusu Melike SARAÇ ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf YAZICI’yı ziyaret ederek DENEYAP Teknoloji Atölyeleri ve TEKNOFEST başvuruları ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. İlimizdeki okullarda gerekli duyuruların yapılması ve öğrenci başvuruları konusunda desteklerini talep ettik. İlgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

TEKNOFEST ve DENEYAP kapsamında kazandığımız her öğrencimiz, gencimiz geleceğimize yaptığımız en güzel yatırım olacaktır. Potansiyellerini keşfederek icat çıkarma kapasitesi olan teknoloji tutkunu tüm gençlerimizi TEKNOFEST yarışmalarına katılmak ve DENEYAP Teknoloji Atölyelerinde eğitim almak üzere başvuru yapmaya davet ediyoruz.

TEKNOFEST Başvuru son tarihi : 20 Şubat 2024

Detaylı bilgi ve başvuru için : https://www.teknofest.org

DENEYAP Başvuru son tarihi : 25 Şubat 2024

Detaylı bilgi ve başvuru için : https://www.deneyap.org

TEKNOLOJİ GELİŞTİREN BİR TÜRKİYE HEDEFİNDE, YENİ GELECEĞİN TEKNOLOJİ YILDIZI SEN OL!