Nevşehir'in Derinkuyu ilçesi Yeni mahalleden İbrahim oğlu İsmail Keskin geçirdiği elim trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir'in Derinkuyu ilçesi İnönü caddesinde meydana gelen kazada motosikletle minibüsün çarpışması sonucu yaralanan genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Derinkuyu'da lokantacılık yapan İbrahim Keskin'in tek oğlu olan İsmail Keskin (18) in vefatı başta ailesi olmak üzere tüm Derinkuyu ilçesini yasa boğdu.

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy yayınladığı taziye mesajında; "Dün yaşanan elim trafik kazası sonrası ilçemiz esnaflarından İbrahim Keskin kardeşimizin oğlu İsmail Keskin vefat etmiştir. Yaşamını yitiren İsmail Keskin kardeşimize Yüce Allah’tan rahmet, acılı ve kederli ailesine başsağlığı diliyorum." dedi.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.