Deva Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Altuntaş, seçim çalışmaları kapsamında hane ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor. 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerine zaman daraldıkça heyecan artıyor. Bu kapsamda Esnaf, vatandaş kurum ve kuruluş ziyaretinde bulunan Belediye Başkan Adayı Fatma Altuntaş, seçimlere hane ziyaretleri gerçekleştirerek devam ediyor.

“Kapı Çal Gönül Al” mottosuyla ev ev gezen Deva Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Altuntaş, Güzelyurt Mahallesinde vatandaşların kapılarını çaldı. Mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Başkan adayı Altuntaş, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Ziyareti esnasında seçimlere yönelik projelerinden bahseden Altuntaş,  Mahalle sakinlerin talep ve ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla çözüm bulma noktasında istişarelerde bulundu.

Vatandaşlardan destek isteyen Başkan Adayı Fatma Altuntaş, “Bugün, sevdamız olan Nevşehir'imizde ev ziyaretlerimize devam ettik. Ziyaretlerimize vatandaşlarımızın sorunlarını ve dileklerini dinleyerek notlarımızı aldık. Esnafımıza Deva Parti'mizin belediyecilik anlayışımızı ve şehrimizin sorunlarının çözümü hakkındaki projelerimizi anlattık. 1 Nisan'dan itibaren Nevşehir'e kadın eli değecek sorunlar birer birer çözülecek.” dedi.