Nevşehir’in Avanos ilçesi Devebağırtan mevkiinde dün meydana gelen trafik kazasında iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada ağır yaralanan 68 yaşındaki Çetin Üstündağ, kaldırıldığı Nevşehir Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Avanos’un Göynük köyü sakinlerinden Üstündağ’ın vefatı, başta ailesi ve sevenleri olmak üzere tüm Göynük halkını yasa boğdu.

Cenazesi bugün saat 10.00 da Göynük mezarlığında defnedildi.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde: “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

0E3D7F62 D0Fb 4B51 A036 62865F611D91-1