Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığının organizasyonunda sıcak hava balonu turuna katılan sendika üyeleri peribacalarıyla kaplı Kapadokya vadilerinin üzerinde süzülerek manzarayı kuş bakışı izleme imkanı elde etti. 

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şubesi eğitim ve sosyal İşler başkanlığınca düzenlenen etkinlik için sabah saatlerinde Göreme beldesindeki balon kalkış alanındaki hazırlıkların ardından peş peşe Kapadokya semalarına yükselen sıcak hava balonları, 'Refah Kapısı Açılsın' yazılı pankartlar ile yaklaşık bir saat boyunca gökyüzünde süzüldü. Nevşehir EBS'liler gökyüzünden izledikleri Kapadokya'ya hayran kaldı.

Peribacaları, doğal kaya oluşumlarıyla kaplı vadileri, yer altı yerleşim merkezleri, kayadan oyma manastırları ve ilginç coğrafi şekilleriyle unutulmaz bir deneyim yaşatan balon turu Nevşehir EBS'lileri hayran bıraktı.

Nevşehir Eğitim Bir Sen ve Memur-Sen Şube Başkanı Harun Öcal yaptığı açıklamasında; "Eğitim Bir Sen Nevşehir şubesi olarak üyelerimiz ile birlikte balon turuna katılarak güzel bir tecrübe yaşadık. Üyelerimiz arasında birlik ve beraberliğin daimi ve sosyal proje çerçevesinde kapsamında düzenlemiş olduğumuz etkinliğimiz öncesinde, İsrail'in saldırıları altındaki Filistin halkına destek olmak amacıyla balonların sepetlerine, 'Refah Kapısı Açılsın' yazılı pankartlarımız ile Kapadokya semalarında turumuzu gerçekleştirdik. Bu vesile ile tüm üyelerimizin ve Nevşehir halkının Berat kandillerini kutluyor, Filistin'de barış ve huzurun bir an evvel gelmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyoruz." dedi.

Sıcak hava balonu turuna yoğun ilgiden büyük bir memnuniyet duyduklarını da dile getiren Başkan Öcal, etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

Organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getiren Nevşehir EBS'liler de; "Emeği geçen sendika yönetimimize, şube başkanımız Harun Öcal'a ve katılım sağlayan tüm üyelerimize sonsuz teşekkürler. Biz birlikte büyük bir aileyiz" dediler.