Nevşehir Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Tamer Yaman 16.12.2020 tarihinde Lösemi (Lenfoma) teşhisi nedeniyle Ankara Şehir Hastanesinde tedavi altına alınmış, 29.12.2020 günü yoğun bakımda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir.

Merhum Polis Memuru Tamer YAMAN’a Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü olarak Allah’tan Rahmet, Kederli Ailesine ve Yüce Milletimize Başsağlığı dileriz.

Polis Memuru Yaman'ın cenazesi 30.12.2020 tarihinde saat 10:00’da Hatay İli Belen İçesinde tören yapıldıktan sonra Gedik Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

Ruhu Sad Olsun.

1999 yılında İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünde  aday memur olarak göreve başlayan Tamer Yaman, 2019 yılında Nevşehir Emniyet Müdürlüğü kadrosunda atanarak ilimiz Nevşehir'de görevine başlamıştır. Türk Polis Teşkilatında bir fiil 26 Yıl 10 Ay 10 Gün görev yapan merhum meslektaşımız 1973 İskenderun doğumlu, Niğde Altunhisar nüfusuna kayıtlı evli  iki çocuk babasıdır.

Allah rahmet eylesin...

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kul*ları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

29.12.2020