Nevşehir eski Vali Yardımcısı ve Hacıbektaş İlçemizde Kaymakamlık görevlerinde bulunan Eskişehir Vali Yardımcısı Kübra Kurtoğlu, MHP eski Grup Başkanvekili ve eski Ulaştırma Bakanı Oktay Vural’ın oğlu Oğuz Vural ile Ankara Gölbaşı Vilayetler evinde düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Hamide & Ahmet Turgut Kurtoğlu ile Tuba & Oktay Vural ailelerinin kıymetli evlatları, Kübra ve Oğuz'un bu mutlu günlerine Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, İş İnsanı Adnan Mumyakan ile Kapadokya Bölgesi'nin sevilen genç iş insanlarından Turizmci Yakup Dinler, Mehmet Dinler de katıldılar.

Çiftin Nikah şahitliğini yapan Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok; "Bir önceki Kaymakamımız Sayın Kübra Kurtoğlu’nun Nikah Törenlerinde şahitlik yapıp, mutluluklarına ortak olduk. Genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum." dedi.

CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan; "Eski Ulaştırma Bakanı Oktay Vural’ın oğlu Oğuz Vural ile hayatını birleştiren Kübra Kurtoğlu’na ve Oğuz Vural’a bir ömür birliktelik ve mutluluk diliyoruz." dedi.

Kayakapı Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler; "Eski Nevşehir Vali Yardımcısı ve Hacıbektaş İlçemizde Kaymakamlık görevlerinde bulunan Eskişehir Vali Yardımcısı Kübra Kurtoğlu’na bir ömür birliktelik ve mutluluk diliyoruz." dedi.

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren; "Tuba & Oktay Vural ve Hamide & Ahmet Turgut Kurtoğlu ailelerinin kıymetli evlatları, Oğuz ve Kübra’nın düğün merasimine katıldık, mutluluklarına ortak olduk. Vural ve Kurtoğlu ailelerini tebrik ediyor, Oğuz & Kübra çiftine ömür boyu mutluluklar ve saadetler diliyorum." dedi.

Gecenin kahramanları Kübra ve Oğuz Vural çiftide, "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB Haber olarak Kübra ve Oğuz Vural Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz...