Nevşehir merkez ilçeye bağlı Göreme Kasabasından Merhum (esmenin) Ahmet Özbay oğlu, Garanti Bankası Nevşehir Şube Müdürü Ahmet Özbay'ın değerli babası Mehmet Özbay (65) vefat etti. Özbay'ın vefatı başta ailesi ve sevenleri ile Göreme halkını hüzne boğdu.

Nevşehir Devlet Hastanesinde bir süredir tedavi görmekte olan eski Metro Turizm kurucularından Mehmet Özbay'ın cenazesi 04.03.2023 Cumartesi günü öğlen namazına müteakiben Göreme merkez camiiden kaldırılacaktır.

Taziye

Nevşehir'in eski Otobüs şöförlerinden (Rüzgar) Mehmet Devşiren; "Acımız çok büyük. Çok değerli ve çok kıymetli bir arkadaşımdı. Nevşehir önemli bir değerini kaybetti. Allah mekanını cennet eylesin. Ailesi ve tüm sevenlerine Allah'tan sabrı cemil diliyorum" dedi.

Allah (cc) rahmet eylesin. 

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” Açıklaması: Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

03.03.2023