14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde, AK Parti'den Nevşehir Milletvekili olarak seçilen Süleyman Özgün, ailesiyle birlikte ikamet ettiği Güzelyurt Mahallesinde vatandaşlarl bir araya gelerek destekleri için teşekkür etti. 

Muhtar Yüncü; 'Nevşehir'de biz bunu hep yapıyoruz'

Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü yaptığı açıklamada; “Güzelyurt Mahallemizden her dönem TBMM’ne Milletvekili göndermenin gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Güzelyurt Mahalle sakinlerimizden Sayın Süleyman Özgün kardeşimiz, 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde Güzelyurt Mahallesinden gördüğü desteğe ve ilgiye teşekkür edip aynı ilgi ve desteği de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde beklediklerini ifade ettiler. Bizler de Güzelyurt Mahalle sakinleri olarak bu ziyaretten duyduğumuz memnuniyeti bildirip çalışmalarında başarılar diledik. Nevşehir’e taş üstüne taş koyanın kalbi Nevşehir için atanın, her zaman başımızın üstünde yeri vardır. Mahalle sakinlerimiz adına kendilerine Meclis çalışmalarında başarılar diliyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Özgün, Mahalle sakinlerine teşekkür etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan’ın da eşlik ettiği ziyarette Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan 2. tur  Cumhurbaşkanı seçiminde daha güçlü şekilde Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı adayı  Recep Tayyip Erdoğan’a Güzelyurt Mahallesindeki seçmenlerin destek vermeleri çağrısında bulundu.

Milletvekili Özgün, mahalle sakinlerinin seçimlerde kendisine gösterdiği yakın ilgi ve AK Parti'ye desteklerden dolayı teşekkür etti.