Nevşehir’in Güzelyurt Mahallesinde Üsdat Necip Fazıl Kısakürek Bulvarı Çevreyolu üzerinde olması sebebiyle mahalleye ulaşmaya çalışan vatandaşların üst geçit yönündeki talepleri, Mahalle sakinlerinin istemleri, Karayolları Kayseri Bölge Müdürlüğü tarafından değerlendirildi ve bu kapsamda çalışmalara başlanıldı.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Güzelyurt Mahallesi muhtarı Halit Yüncü; "2024 yılının ilk ayı Ocak sonlarına doğru hizmete kazandırılacak üst geçit ile büyük bir sorunun daha çözüme ulaştıracağız “Mahallemize böyle üst geçidin kazandırılmış olmasından büyük bir mutluluk duyuyoruz. Ancak özellikle yaşlı insanlarımız ve engelli kardeşlerimiz için de üst geçidimize bir asansör sistemi oluşturulabilirse, ortaya konulan hizmet daha da önem kazanacaktır. Bu konuda Belediye Başkanımız Mehmet Savran’dan destek bekliyoruz." dedi.

ÇEVRE YOL YAPIMINDA DA AYNI PERFORMANSI BEKLİYORUZ 

Muhtar Yüncü; "Üst Geçidin bu alana kazandırılmasında emeği geçen başta Nevşehir Valisimiz Ali Fidan, AK Parti Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, MHP Milletvekili Filiz Kılıç'a Nevşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Kayseri Karayolları Bölge Müdürü Ahmet Bülent Büyük başta olmak üzere tüm personellerine teşekkür eder şükranlarımızı sunarken aynı çalışma ve Performansı KUZEY BATI ÇEVRE yolundada kendilerinden görmek istiyoruz." dedi.