Nevşehir’in önde gelen eğitim kurumlarından Hipotez Kurs, 8-9 Haziranda gerçekleştirilecek olan üniversite sınavı öncesi Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde prova sınavı düzenledi. 

1-2 Haziran Cumartesi, Pazar günleri yapılan prova sınavında öğrencilere gerçek sınav deneyimi yaşatıldı. Sınav giriş belgeleri ve kimlikleri ile birlikte sınava gelen öğrenciler tıpkı gerçek sınavda olduğu gibi üstleri aranarak sınav salonlarına alındı. YKS öncesi yapılan bu program öğrenciler ve veliler tarafından büyük ilgi gördü. 

1 Haziran Cumartesi üniversite sınavının 1. oturumu olan TYT sınavı, 2 Haziran Pazar 2. oturum AYT sınavı yapıldı. 

Özel Nevşehir Hipotez Özel Öğretim Kursu yönetim kurulu başkanı Ömer SEVİÇ, “Öğrencilerimizin sınava her türlü hazırbulunuşluklarını sağlamak bizim ilkemiz oldu. Akademik destek amaçlı yapılan derslerin yanında etüt ve rehberlik faaliyetleri ile öğrencilerimizin her anında yanında olmak için çabalıyoruz. Bu kapsamda bu hafta sonu öğrencilerimizi Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde prova sınavına aldık. Öğrencilerimizin ve velilerimizin ilgisi için teşekkür ederiz. Zorlu ve emek dolu bir yılın daha sonuna gelmenin gururunu yaşıyoruz. Öğrencilerimize şimdiden haftaya girecekleri üniversite sınavında başarılar diliyor haklarında hayırlısını temenni ediyorum.” dedi.

Editör: İbrahim UYSAL