Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü, Nevşehir ve ilçelerinde 03 - 07 Haziran 2024 tarihleri arası 5 günlük son hava tahminlerini açıkladı. Peki Nevşehir'de hava nasıl olacak, yağmur var mı? Nevşehir'de havalar ne zaman ısınacak? İşte Nevşehir'de 5 günlük hava tahmin raporu...

Meteoroloji uyardı: Nevşehir il genelinde sıcaklık artıyor, yağış geliyor...

Yaz yüzünü gösterdi: Nevşehir 32 dereceyi görecek

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; geçen hafta boyunca bölgemizi etkileyen yağışlı havanın yerini sıcak bir havaya bırakacağı tahmin edilmektedir. Bölgemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, hafta başından itibaren artarak mevsim normallerinin üzerine çıkması beklenmektedir.

Yükselen hava sıcaklıkları nedeniyle başta kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar olmak üzere tüm vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

PERŞEMBE VE CUMA  YAĞIŞ VAR ...

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin ve Uyarı merkezi, 20 Nisan Cumartesi günü için Nevşehir ve çevreleri için, gökgürültülü sağanak yağış  uyarısında bulundu. 

Diğer günler de ise yağış beklenmiyor. Gündüz en yüksek sıcaklıklar 20 ila 26 derece civarında seyredecek. Gece ise 7 ila 10 derece dolaylarında bekleniyor.

İşte Nevşehir'in ilçe ilçe 5 günlük hava durumu

03 Haziran Pazartesi günü 29 derece ve parçalı bulutlu,

04 Haziran Salı günü 30 derece ve az bulutlu, 

05 Haziran Çarşamba günü 31 derece ve az bulutlu,

06 Haziran Perşembe günü 32 derece ve Gökgürültülü Sağanak yağışlı,

07 Haziran Cuma günü 30 derece ve Gökgürültülü Sağanak yağışlı, geçmesi bekleniyor.

Nevşehir ve İlçelerinde 5 Günlük Hava Tahmini;

Editör: Fikret Capacı