Nevşehir İl Genelinde Aranan 20 Şahıs Yakalandı, bunlardan 5’i Tutuklanarak Cezaevine Teslim edildi.

Nevşehir'de Son Bir Hafta İçeresinde Yapılan Asayiş Çalışmalarında haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan 20 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiş, yakalanan şahıslardan 5 şahıs tutuklanmış, 15 şahıs serbest bırakılmıştır.

14.06.2019 ile 21.06.2019 tarihleri arasında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı ve çeşitli Adli Makamlar  tarafından yakalama kararları ile   Aranan Şahısların Yakalanmasına yönelik istihbari ve yol kontrol ve denetleme noktalarında yapılan çalışmada;

Asayiş Şube Müdürlüğümüzce Yapılan Çalışmada;

Nevşehir'de Çeşitli Adli Makamlarca aranan Toplam 9 şahıs yakalanmış, “Nitelikli Olarak Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme, Hırsızlık” suçundan aranan hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan S.A. ve “Kişisel Verileri, Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirmek veya Yaymak” suçundan aranan hakkında 1 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ş.Y. isimli şahıslar tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiş, 7  şahıs ise yükümlülüklerini yerine getirmek şartı ile serbest  bırakılmıştır.

Acıgöl İlçe Emniyet Amirliğince Yapılan Çalışmada;

Çeşitli Adli Makamlarca aranan Toplam 3 şahıs yakalanmış şahıslar sevk edilmiş oldukları Adli Makamlarca yükümlülüklerini yerine getirmek şartı ile serbest bırakılmıştır.

Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce Yapılan Çalışmada;

Çeşitli Adli Makamlarca aranan Toplam 3 şahıs yakalanmış, “Dolandırıcılık” suçundan aranan hakkında 2 yıl 6 ay  kesinleşmiş hapis cezası olan K.A. ve  “Silahla Tehdit” suçundan aranan hakkında 1 yıl 6 ay  kesinleşmiş hapis cezası olan A.G. isimli şahıslar tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiş, (1)  şahıs ise yükümlülüklerini yerine getirmek şartı ile serbest  bırakılmıştır.

Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce Yapılan Çalışmada;

“Dolandırıcılık” suçundan aranan A.E. isimli şahıs yakalanarak sevk edilmiş olduğu Mahkemece  tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Kozaklı  İlçe Emniyet Amirliğince Yapılan Çalışmada;

Çeşitli Adli Makamlarca aranan Toplam 2 şahıs yakalanmış, “Yağma” suçundan aranan hakkında 3 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.İ.Y. isimli şahıs tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiş, (1)  şahıs ise yükümlülüklerini yerine getirmek şartı ile serbest  bırakılmıştır.

Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce Yapılan Çalışmada;

Çeşitli Adli Makamlarca aranan Toplam 2 şahıs yakalanmış şahıslar sevk edilmiş oldukları Adli Makamlarca yükümlülüklerini yerine getirmek şartı ile serbest  bırakılmıştır.

Derinkuyu ve Hacıbektaş  ilçelerimizde aranan şahıs yakalanamamıştır.

       GÜVENLİ ŞEHİR… NEVŞEHİR…