Nevşehir'in Avanos İlçesi Kaymakamı Sayın Mustafa ELDİVAN Valilik Makamının 07.03.2016 tarihli onayı ile Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterlik görevine vekâleten atandı.

10 Temmuz 2014 tarihli bakanlık onayı ile Nevşehir İl Özel İdaresi  Genel Sekreterlik görevine ataması yapılan İsmail Cihan, yaklaşık 1,5 yıl bu görevde kaldıktan sonra, geçtiğimiz Cuma günü görevden alındı. Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinden önce Mal müdürlüğü, Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğü, Başbakanlık Merkez Saymanlığı ve Nevşehir Üniversitesi Genel Sekreterliği  de yapan İsmail CİHAN’ın yerine,  geçtiğimiz Cuma günü görevinden alındı. Cihan’dan boşalan İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine geçici olarak ise Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan’ın görev yapacağı 


FİB Haber Merkezi olarak Sayın Mustafa ELDİVAN’a yeni görevinde başarılar dileriz.

Mustafa ELDİVAN Kimdir?

1972 yılında Kayseri de doğdu. Ortaöğrenimini İncesu Lisesinde, Lisans eğitimini ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. 

1999 yılında Çorum Kaymakam Adayı olarak görevine başladı. Sırasıyla Mecitözü, Gülnar, Kıbrıscık ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. 9 ay süreli mesleki ve lisan eğitimini İngilterenin Nottingham şehrinde Nottingham Üniversitesinde tamamlayan Eldivan , Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde "6-7 Eylül Olayları Işığında Türkiye’nin Azınlık Politikası ve Yansımaları" konusunda da yüksek lisans yaptı. 

Kemaliye, Doğanşehir, Hacıbektaş ve Havran Kaymakamı olarak görev yapan Eldivan 29.08.2012 tarihinde Avanos Kaymakamı olarak göreve başladı. 

Mustafa ELDİVAN evli ve 2 çocuk babasıdır.