Nevşehir İl Özel İdaresi, 2025 yılı çalışma sezonunun açılışını ve yeni hizmet araçlarının tanıtımını törenle gerçekleştirdi. Kurumun hizmet binası önünde düzenlenen programa, Nevşehir Valisi Ali Fidan ile AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan da katıldı.
Nevşehir İl Özel İdaresi 2025 Sezonunu Açtı, Yeni Araçlar Tanıtıldı
Nevşehir 2000 Evler Mahallesinde ki yerleşkede hizmetlerini sürdüren İl Özel İdaresi, havaların ısındığı şu günlerde 2025 yılı yeni iş sezonunun startını verdi.
Yerleşkede yapılan Nevşehir İl Özel İdaresine kazandırılan yeni araçların tanıtımı ve 2025 Yılı Çalışma Sezonu Açılış Programına; Nevşehir Valisi Ali Fidan, AK Parti Milletvekili Emre Çalışkan, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Naci Feralan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Çam, Avanos Kaymakamı Osman Bilici, Acıgöl Kaymakamı Alperen Celepci, AK Parti İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün, Merkez ilçe Başkanı Serhat Sonugelen, daire müdürleri, İl genel meclis üyeleri, köy muhtarları ve çok sayıda personel katılım gösterdi.
Programda, kırsal altyapı, yol yapımı ve hizmet alanlarında kullanılacak araçlar tanıtılırken; ilimizin kalkınmasına yönelik yeni projeler paylaşıldı
Milletvekili Emre Çalışkan’dan Teşekkür
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan yaptığı açıklamada, devletin vatandaşına en hızlı şekilde ulaşmasında bu yatırımların önemli rol oynadığını belirterek: "Nevşehir Valimiz Sayın Ali Fidan, İl Başkanımız Muhammed Feyzi Aygün, İl Genel Meclis Başkanımız Serkan Feralan, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, muhtarlarımız ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte, 2025 Yılı İl Özel İdaresi Hizmet Sezonu Açılışı ve Yeni Araç Tanıtım Programına katıldık. Toplam 145 milyon TL’lik yatırımla, filomuza 26 yeni araç kazandırıldı. 64 yeni personelimiz de görevine başlayarak sahadaki hizmet kapasitemiz daha da güçlendirildi. Yeni araçlarımızla, köylerimizdeki yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını artık çok daha hızlı ve etkin şekilde sürdüreceğiz. Bu sürece katkı sunan tüm kurumlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor; yeni sezonun ilimize değerli hizmetler kazandırmasını temenni ediyorum.
“Nevşehir’in dört bir yanına hizmet taşıyan Özel İdare personelimize ve bu hizmeti destekleyen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Programda konuşan Vali Ali Fidan, İl Özel İdarelerinin şehre kattı hizmetlerden bahsederek, gece gündüz demeden çalışan personeline işlerinde kolaylıklar diledi.
Vali Ali Fidan, törende yaptığı konuşmada şunları kaydetti:
“İl Özel İdaremiz, kırsal kalkınma ve yerel hizmetlerin en önemli taşıyıcı kurumlarından biridir. Yeni araçlarla birlikte 2025 sezonunda çok daha etkin ve hızlı hizmet sunulacaktır. Ben bu vesile ile yeni araçlarımızla birlikte göreve yeni başlayan personellerimize kazasız belasız hayırlı hizmetler yapmalarını diliyorum. İl Özel İdaremiz 2025 yılı sezonunda hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından İl Müftüsü Kazım Güzel tarafından yeni sezon öncesi duası yapıldı.
Nevşehir Valisi Ali Fidan tarafından araçların İl Özel İdaresine Kazandırılmasına Katkılarından Dolayı Hayırseverlerimiz;
- 1. Sayın, Ercan Civelek- Makro Bims
- 2. Sayın, Necdet Civelek- Denge Bims
- 3. Sayın, Bayram Civelek- İzotaş Bims
- 4. Sayın, Ethem Tanrıverdi- Kale Blokbims
- 5. Sayın, İrşad Terzioğlu- Izo Bims
- 6. Sayın, Alper Lüle- Ratel Enerji (Ankara'da)
Plaket Ve Teşekkür Belgesi takdim edildi.
Yeni Araçlar Tanıtıldı, Hizmet Gücü Artıyor
Törende İl Özel İdaresi envanterine yeni dahil edilen yol bakım araçları, greyderler, kanal açma makineleri ve taşıma araçları sergilendi. Araçların köy yolları başta olmak üzere, altyapı ve kırsal hizmetlerde kullanılacağı belirtildi.