Nevşehirli Jandarma Uzm. Çvş. Ersin Damgacı'nın kızı SMA hastası Nazlı Nisanur Damgacı bebek için başlatılan bağış kampanyası yüzde 100'e ulaştı ve sona erdi.

Birlik beraberlik ve dayanışmanın en üst seviyede yaşanan kampanyanın sonunda vicdanın şehri Nevşehir imtihanını başarıyla verdi.

Tarihi bir gün yaşayan Nazlı Nisanur'un ailesi, Öncelikle Rabbim hiç bir anne babayı evladıyla imtihan etmesin. Bu kampanyamızın mutlu sonla tamamlanmasının anlatılamaz mutluluğunu yaşıyoruz. Elhamdulillah. Ben buradan yavrularının sağlığına kavuşması için emek veren tüm gönüllülere, tüm bağışçılara teşekkür ediyorum" dedi.

Nazlı Nisanur'umuz Kazandı.

SMA hastası bebeğin gönüllüsü Ramazan Tavsamaz'da; "Nevşehir'li evladımız SMA Hastası Nazlı Nisanur'un Kampanyası siz gönlü güzel abi ve ablaları sayesinde nihayete ulaştı. Bu süreçte maddi manevi desteklerini hiç bir zaman yavrumuzdan mahrum etmeyen siz gönlü güzel insanlara hemşerilerimize teşekkür ederim. Bir kez daha insan saglıgının paradan kıymetli oldugunu gösterdik ve bu haklı gruru yaşamak hepimizin hakkı Allah sizlerden razı olsun. Temennim odur ki hiç bir çocuk parasızlık yüzünden ölmesin." dedi.

FİB Haber merkezi olarak, SMA'lı yavrumuz Nazlı Nisanur'a Allah'tan acil şifalar diliyoruz.