Annesi Nevşehir Acıgöl Kozluca köyü babası Aksaray Ortaköy'lü olan ve Konya'da ikamet eden SMA hastası Nuh Alperen bebek için başlatılan bağış kampanyası yüzde 100'e ulaştı ve sona erdi.

Birlik beraberlik ve dayanışmanın en üst seviyede yaşanan kampanyanın sonunda vicdanın şehri Nevşehir imtihanını başarıyla verdi.

Nuh Alperen'in tedavisi için istenilen para hayırseverler sayesinde 35 aylık bir sürede toplanarak hedefe ulaşıldı. Alperen'in ailesi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda hedefe ulaşıldığını açıkladı.

Kampanyanın tamamlanmasının ardından Nuh Alperen ailesi ve gönüllüleri mutluluk gözyaşlarına hakim olamadılar. Sevinçlerini birbirlerine sarılarak kutlayan Nuh Alperen canlar, "Biz birlik ve beraberlik içinde olursak başaramayacağımız hiçbir şey yok" dediler.

Tarihi bir gün yaşayan Nuh Alperen'in ailesi, Öncelikle Rabbim hiç bir anne babayı evladıyla imtihan etmesin. Bu kampanyamızın mutlu sonla tamamlanmasının anlatılamaz mutluluğunu yaşıyoruz. Elhamdulillah. Ben buradan yavrularının sağlığına kavuşması için emek veren tüm gönüllülere, tüm bağışçılara ve FİB Haber ailesine teşekkür ediyorum" dedi.

FİB Haber merkezi olarak, SMA'lı yavrumuz Nuh Alperen'e Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Şimdi sırada SMA'lı bebeğimiz Nazlı Nisa Nur'da...

Editör: Fikret Capacı