Nevşehir KYK Yurt Müdürlüğü öğrencilerinin yıl boyunca kurslarda ürettikleri eserler, Nissara AVM'de düzenlenen Yıl Sonu Sergisi'nde büyük bir coşkuyla sunuldu. Serginin açılışını, Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ve Yurt Müdürü birlikte gerçekleştirdi.

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kredi Yurtlar Kurumu’nda kalan öğrenciler tarafından hazırlanan yıl sonu sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Vali Fidan, eğitim öğretim dönemi boyunca emek verilerek hazırlananan el sanatları, resim, ebru, ahşap yakma, kaligrafi gib el sanatları çalışmalarının yer aldığı standları gezerek, öğrencilerden yaptıkları ürünler hakkında bilgiler aldı.

Sergide öğrencilerin el emeği göz nuru çalışmalarını halkla buluşturdu ve büyük ilgi gördü. Katılımcılar, öğrencilerin yaratıcı ve sanatsal yeteneklerini sergileyen bu çalışmaları hayranlıkla inceledi.

Bu başarılı sergi için emeği geçen tüm öğrencilere, eğitimcilere ve organizasyon ekibine teşekkür eden yetkililer, önümüzdeki yıllarda da benzer etkinliklerin devam edeceğini ve daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediklerini belirttiler.

Editör: Fikret Capacı