Memleket Partisi Nevşehir İl Başkanı Sadi Gül Bostancı ve Memleket Partisi Nevşehir 1. sıra Milletvekili adayı Necati Güngör, ziyarette 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve Milletvekili genel seçimlerine dair çalışmalarını ve düşüncelerini gazetemize anlattı. 

1. sıra Milletvekili Necati Güngör, Nevşehir genelinde gençlerden yoğun ilgi gördüklerini dile getirerek, İl genelinde oy potansiyellerinin yüksek olduğunu ifade etti.

CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ GENEL BAŞKANIMIZ MUHARREM İNCE’DİR

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı Adayı olarak başvuru yaptığını ve bunun için 100 bin imza toplama sürecinin başladığını dile getiren Memleket Partisi Nevşehir İl Başkanı Sadi Gül Bostancı'da, ”Nevşehir İl geneli ölçeğinde Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için vatandaşlarımızın teveccühleri çok büyük. İlk günde 30 bin imzayı geçtik. İnanıyoruz ki Genel Başkanımız Muharrem İnce Cumhurbaşkanı adayımız ve 14 Mayıs akşamı da 13. Cumhurbaşkanımız olarak seçimlerden zaferle çıkacaktır” dedi.

PARTİMİZE NEVŞEHİR’DE DE İLGİ BÜYÜK

İl Başkanı Bostancı, partisinin Nevşehir’deki çalışmalarına da değinerek, ”Üye kayıtlarımız çok yoğun devam ediyor. Bir yandan da milletvekili adaylarımız ile çalışmalar yaparak büyük bir hızla seçimlere hazırlanıyoruz. Nevşehir’de milletvekili adaylarımız ile inanıyorum ki önemli ölçüde bir oy alarak Nevşehir'imizi mecliste en iyi şekilde temsil edeceğiz ” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber.Com Genel Koordinatörü İbrahim Uysal  da, Memleket Partisi Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Necati Güngör'e seçim sürecinde başarılar diledi.

Memleket Partisi Avanos İlçe Başkanı Mehtap Taşeron Kurtçu Acıgöl Ülke Başkanı Fatih Mehmet Özdemir PM Üyeleri Dilara Cihan Muratcan Kaşlı'nında eşlik ettiği ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.