Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı ve Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Nevşehir İl Başkanı Harun Öcal ve Memur Sen’e bağlı Sendikaların İl Başkanları Nevşehir Valisi Ali Fidan'ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Ziyarette Vali Fidan, Nevşehir Valiliği görevine atanmasından dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulunan (Memur-Sen) Nevşehir İl Başkanı Harun Öcal ve Memur Sen’e bağlı Sendikaların İl Başkanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Şube Başkanı Harun Öcal, ilin genel durumu hakkında bilgi verdi. Tarihi ve doğal güzellikleriyle tanınan Nevşehir'in eğitim alanında da başarılara imza attığını ifade eden Öcal, “Sendikamız, eğitim alanında karşılaşılan sorunlarla yakından ilgilenmektedir” dedi.

Vali Ali Fidan ise: “Önümüzdeki haftadan itibaren Nevşehir merkez ve ilçeleri gezerek yerinde bilgi almak istiyoruz. Elbette eğitim en önemli sorunların başında geliyor. Hep birlikte el ele vererek eğitim düzeyimizi ve başarılarımızı artıracağız. Nevşehir'i her açıdan daha ileriye taşıyacağız.” 

Sıcak bir sohbet ortamında geçen ziyaret Vali Fidan'ın tanışma ve akabinde Memur-Sen’in projeleri ile ilgili bilgiler almasından sonra sona erdi.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal; "Nevşehir Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı olan sendika başkanlarımıza birlikte, Nevşehir valimiz Sayın Ali FİDAN Bey'e makamında Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Şehrimizle ilgili Sayın Valimize sendikalar olarak genel bilgilendirme yaptık. Nevşehir'in güzelliklerini ve Nevşehir için yapılması gerekenleri görüştük. Sayın Valimiz in bizleri ağırlamasından dolayı kendilerine teşekkür eder yeni görevlerinde başarılar dileriz." dedi.