Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu ve beraberindeki heyet  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi genel merkezdeki makamında ziyaret etti.

MHP Nevşehir teşkilatının ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Genel Başkan Devlet Bahçeli, “Merkez ilçe yönetimi olarak genç ve dinamik bir teşkilat oluşturmuşsunuz, sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

14.Olağan Nevşehir İl Kongresi’ne davet

Yapılan ziyarette Nevşehir siyaseti ve yerel seçimler ile ilgili istişarelerde bulunan MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi 14.Olağan Nevşehir İl Kongresi’ne davet etti.

MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu: “Türk Dünyasının Bilge Lideri, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek 23 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan 14.Olağan Nevşehir İl Kongremizin davetiyesini takdim ettik. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin hayır dualarını, emir ve talimatlarını aldık. Tüm teşkilatlarımıza, dava arkadaşlarımıza ve hemşehrilerimize selamlarını ilettiler” dedi. 

Devlet Bahçeli, Nevşehir halkına selamlarını iletti

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, "Cumhuriyetimizin Yeni Yüzyılı, Türk ve Türkiye Yüzyılı temasıyla gerçekleştirilecek olan 14. Olağan MHP Nevşehir İl Başkanlığı Kongresine Türkmen Beyimiz, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye, MHP Nevşehir İl Başkanımız Adnan Doğu ve heyetimizle birlikte davetiyemizi takdim ettik. Sayın Genel Başkanımız tüm Nevşehirli hemşehrilerimize selamlarını iletti." dedi.