Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Nevşehir milletvekili a. adayı Serkan Vural, AK Parti İl başkanlığının düzenlediği aday tanıtım toplantısı kapsamında  Nevşehir'in tüm İlçelerini ziyaret ederek ilçe teşkilatları ile bir araya geldi.

Nevşehir'in tüm İlçelerini ziyaret ederek AK Parti ilçe teşkilatları ile bir araya gelen Milletvekili Aday Adayı Serkan Vural, kendisini tanıtıp, neden milletvekili olmak istediğini ve hedeflerini anlattı. 

 Vural; 'Nevşehir İçin Yarın Değil Hemen Şimdi'

Teşkilat ziyaretlerinde büyük ilgig gören Milletvekili Aday Adayı Serkan Vural yaptığı açıklamada; “Nevşehir’in her ilçesini ziyaret etmeye, hemşehrilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. AK Parti İlçe teşkilatı ziyaretlerimizde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Türkiye Yüzyılı” vizyonuyla “Nevşehir için, yarın değil hemen şimdi” diyerek hemşerilerimiz ile yapılacak hizmetlerle ilgili görüşlerimizi paylaştık.” değerlendirmesinde bulundu.

Demokrasi bayramımız kutlu olsun Mevlam yar ve yardımcımız olsun. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda bizleri yalnız bırakmayan bütün Ak Parti ailesine ve dostlarımıza teşriflerinden dolayı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum." dedi.

"AK parti ailesinin değerli mensupları, çok kıymetli dava arkadaşlarım;

Ben bu davanın neferlerinden ve bu kadim kent Nevşehir'in evladı Serkan Vural.  Türkiye Yüzyılı inşasında Kapadokya'nın başkneti Nevşehir'imize hakettiği hizmetleri sunabilmek için bugün yapılacak olan AK Parti Milletvekilliği temayül yoklamasında desteğinizi bekliyor, saygılar sunuyorum..

Serkan VURAL

AK Parti Nevşehir Milletvekili A. Adayı"