AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkanlığı'nın koordinesinde Almanya'da Türk vatandaşlarıyla buluşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) temsilcilerinin organizasyonunda Türk vatandaşlarıyla bir araya geldi.

3 Günlük ziyaretleri kaspamında Almanya'da bulunan STK'larla bir araya gelen ve Türk esnaflarını ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,   Düsseldorf, Duisburg ve Mülheim il ve ilçelerinde ev, kıraathane ve cami ziyaretlerinde de bulundu.

Programlarında açıklama yapan Milletvekili Açıkgöz, yurtdışında birlik ve beraberliğin daha da perçinleşmesi, Türkiye'nin en iyi şekilde temsil edilmesi noktasında gönüllü olarak her bir Türk vatandaşının bu misyonu üstlendiğini görmenin kendilerini onurlandırdığını söyledi.

2023 TÜRKİYE HEDEFLERİNDEN BAHSETTİ

Yurtdışında bulunan gurbetçi Türk vatandaşının özlemlerine, duygularına eşlik ettiklerini vurgulayan Açıkgöz, "Yurtdışında ve yurtiçinde herkes bizim gönüldaşımız. Özellikle gurbette, vatanlarından uzak olan Türk vatandaşlarımızın verdiklerini mücadeleye, vatan özlemlerine yakinen şahit olduk. Onlarında tek temennisi ülkemizin kazandığı büyük ivmenin tüm zorluklara rağmen devam etmesi. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu büyük vizyonun etkilerini, yurtdışında da görmek bizleri onurlandırdı. 2023 hedeflerine tüm zorlukları aşarak hep birlikte ulaşacağız" diye konuştu.

Görüşmelere ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Türk Federasyonu Neuss Şubesinde vatan hasreti çeken kardeşlerimizle hasret giderdik…“Cumhur İttifakı’mızı aziz milletimiz kurmuştur. Vatanımız, bayrağımız, devletimiz için dünyanın neresinde olursak olalım hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”

Gönül seferberliğine devam; 

✅ Türk İş Adamları ve Akademisyenler Derneği üyelerimizi (Duisburg)

✅ Girişimci hemşerilerimizi,

✅ Göksu Mitsubishi Auto Centeri (Mülheim)

✅ ATİB Türk-İslam Derneğini ziyaret ettik." dedi.

Almanya'nın bir çok bölgesinde Türk vatandaşlarıyla buluşmalarını sürdüren Milletvekili Açıkgöz, Nevşehirli gurbetçileri de unutmadı.