AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle büyük yıkımın yaşandığı Elbistan'da depremzedelere desteğini sürdürüyor.

Depremin meydana geldiği ilk günden beri Kahramanmaraş bölgesinde görev yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, depremden etkilenen vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletip, taleplerini dinliyor.

Depremden etkilenen vatandaşları çadırlarında ziyaret eden Milletvekili Açıkgöz; "Minik kardeşlerim için onların geleceği için çok çalışacağız. Devletimizin tüm gücü, milletimizin koca gönlü onlarla beraber. Birlikte atlatacağız." dedi.

Milletvekili Açıkgöz; "Elbistan’da ziyaretlerimize devam ediyoruz. Hayat bir parça da olsa normale dönüyor, esnafımız yavaş yavaş kepenk açıyor. Devlet millet el ele yaralar sarılıyor."

“Yaşanan hadise karşısında milletçe acımız çok büyük ve üzüntümüz tarifsizdir” açıklamasında bulunan, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; şöyle konuştu: 

“Devletimizin bütün kurumları, sivil toplum kuruluşları ve gönüllüler depremin ilk anından itibaren deprem bölgesinde insanüstü gayretle çalışıyor. Gerek mevsimsel şartlar gerekse her türlü olumsuzluğa rağmen cansiparane bir mücadele başlatıldı. Yaşadığımız bu felakette Türkiye tek yürek oldu. "Devlet ve millet el ele vererek", dünyanın en büyük deprem felaketinin yaralarını hep birlikte saracağız. Milletimiz örnek bir dayanışma ile omuz omuza verdi. Bu şuurla acılarımızı birlikte paylaşacak, inşallah depremden etkilenen tüm şehirlerimizi Cumhurbaşkanımızın da fade ettiği gibi en kısa sürede birlikte el ele vererek yeniden imar ve inşa edeceğiz.” dedi.