AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı ve NTSO Meclis Üyesi Fatih Uçar, seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO)'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaret programında Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli ve NTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ekrem Nurlu ile bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı ve NTSO Meclis Üyesi Fatih Uçar, yaklaşan 14 Mayıs Genel seçimleri üzerine karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulundular. 

Milletvekili Aday Adayı Fatih Uçar, “Öncelikle Başkanlarıma kabulleri çok teşekkür ederim. Malumunuz, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde ülkemiz ve ilimize daha fazla hizmet edebilmek adına aday adayı oldum.

Meclis Üyesi olduğum, Ticaret ve Sanayi Odası'nı kendi evim ve kendi ailem olarak görüyorum. Zira ticaretle uğraşan biz iş insanları için Ticaret ve Sanayi Odası önemli bir okuldur. Allah kısmet ederse birlikte Ticaret ve Sanayi Odası ve diğer sivil toplum kuruluşları ile beraber Nevşehir’imize Ülkemize hizmet etmek istiyorum. 

Fatih Uçar, "Kazanan Nevşehir olsun"

Bu seçimlerde şu anda AK Partiden birçok aday arkadaşımız var. Biz aday adayı olan diğer arkadaşlarımız ile birlikte bir yarışa girdik. Arkadaşlarımızın hepsi değerli hepsi milletvekili olmaya uygun arkadaşlarımız. Ancak aramızdan 3’ümüz çıkacak. 3’ümüz seçime gireceğiz. Burada yarışacağız. Bakalım nasip olursa burada ki amacımız memleketimiz Nevşehir'e hizmet etmek. Nevşehir'in sorunlarını biliyoruz, sorunları çözmek için bu işe kalkıştık. İyi niyetle bu yola çıktık. İnşallah hayırlısı olur” şeklinde konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı ve NTSO Meclis Üyesi Fatih Uçar, "Nevşehir Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli ve NTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ekrem Nurlu'ya göstermiş oldukları yakın ilgileri için ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli ve ve NTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ekrem Nurlu’da, "Kendi odamız içerisinde bir iş insanımızın memleket siyasetine atılmak için kolları sıvaması açıkcası bizler içinde mutluluk verici, inşallah hayırlara vesile olur. Bu memlekete bu millete büyük hizmetler etmeyi nasip eder. Kendilerine çıktıkları bu yolda başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandılar.

 Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ve iyi dilektemennilerle sona erdi.