AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Havalimanı terminal binası ihalesinin sonuçlandırılmasının ardından, Gülşehir ilçesinin "TUZKÖY ve KARACAŞAR" mahalleri için doğalgaz çalışmalarının başlayacağını müjdeledi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin ile istişarelerde bulundu.

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin ile Kapadokya Havalimanı terminal binası inşa süreci ile ilgili verimli bir toplantı gerçekleştiren AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, toplantı sonunda müjdeyi verdi.

Havalimanı terminal binası ihalesinin sonuçlandırılmasının ardından, Gülşehir ilçesinin "TUZKÖY ve KARACAŞAR" mahalleri için doğalgaz çalışmalarının başlayacağını belirten Özgün, sosyal medya hesaplarınında şu açıklamayı yaptı; "Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Hüseyin Keskin Bey ile Kapadokya Havalimanı terminal binası ihale süreci ile ilgili verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

İhale süreci sonunda Havalimanımıza gidecek doğalgaz hattı ile Havalimanı Terminal Binamızla Birlikte GÜLŞEHİR ilçemizin TUZKÖY ve KARACAŞAR mahallelerimizde doğalgaza kavuşacak. Hayırlı olsun inşallah" dedi.