AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan ve MHP Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, 7 Şubat 2024 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı erken seçimi nedeniyle Azerbaycan'a gözlemci milletvekili olarak gittiler. 

Azerbaycan Seçimlerine Gözlemci olarak katılacak olan Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan; "Kıymetli hemşehrilerim, Türk Devletleri Parlamenter Asamblesi (TÜRKPA)’yı ve Azerbaycan Dostluk Grubumuzu temsilen Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Erken Seçim Gözlem Heyeti'nde yer alacağım. Bu bağlamda 9 Şubat'a kadar Bakü'de gözlem çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Azerbaycan seçimlerinin şimdiden bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Çalışkan ve Kılıç Azerbaycan Seçimlerine Gözlemci Olarak Katılacak

Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan; "MHP Nevşehir Milletvekilimiz Filiz Kılıç ile birlikte Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini gözlemlemek üzere Bakü'deyiz. Nevşehirimize dost şehir Bakü'den selamlar..." dedi.

Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç'ta; "AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz Emre Çalışkan ile birlikte Erken Cumhurbaşkanlığı seçimlerini gözlemlemek üzere tek millet iki devlet olduğumuz can Azerbaycan’ımızın başkenti Bakü’deyiz. Can Azerbaycan’ımızdan, can Nevşehir’imize selam olsun" dedi.

Kılıç; "Tek millet, iki devlet olduğumuz; dost ve kardeş ülkemiz Azerbaycan’da 7 Şubat 2024 tarihinde yapılacak olan erken Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için TÜRKPA heyeti, seçim için gelen milletvekillerimiz ve Türk Cumhuriyetlerinden gelen milletvekillerimiz ile Azerbaycan’da Büyükelçiliğimizin tertiplediği resepsiyondayız"