MÜSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Çakır, MÜSİAD Savunma Sanayi Sektör Kurulu tarafından 14 Aralık 2023 Perşembe günü MÜSİAD Genel Merkez’de “ROKETSAN Tedarikçi Günleri Etkinliği” düzenleneceğini ifade etti. 

Etkinlik kapsamında Nevşehir MUSİAD üyelerinin Roketsan satın alma birimi ile görüşme yapacağını ifade eden Başkan Çakır, Nevşehir MUSİAD üyelerininde bu önemli B2B görüşmede yer almasının çok önemli bir fırsat olduğunu tüm üyelerimizin buna benzer çok fırsatları değerlendireceklerini söyledi.

ROKETSAN - MUSİAD Tedarikçi Günleri Etkinliği hakkında bilgiler veren MÜSİAD Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Çakır yaptığı açıklamasında şunları ifade etti;

"Etkinlik kapsamında ROKETSAN'ın satın alma ihtiyacı olan her türlü alımlar için MUSİAD üyelerinin ROKETSAN’ın satın alma yetkililikleri ile B2B görüşmeleri ile iş bağlantısı kurması için önemli bir adım olacak.

Nevşehir MUSİAD ÜYELERİ Roketsan satın alma birimi ile görüşme yapacak. Bu tür önemli görüşme fırsatı için MUSİAD Üyelerine özel etkinliği haber yapmak çok iyi olur bence

Etkinlik kapsamında ROKETSAN'ın satın alma ihtiyacı olan her türlü alımlar için MUSİAD üyelerinin ROKETSAN’ın satın alma yetkililikleri ile B2B görüşmeleri ile iş bağlantısı kurması için önemli bir adım olacak.

MÜSİAD üyelerimiz için önemli bir buluşma noktası olacak etkinliğimiz katılımcılara, sektördeki gelişmeleri takip etme, firmanızın küresel ticarette daha etkin bir yer alması adına ve ROKETSAN ile iş bağlantısı kurma fırsatı sunacaktır.

Etkinlik kapsamında ROKETSAN’ın satın alma ihtiyacı olan her türlü alımlar;
1. Enerji ve Çevre: Yeşil enerji çözümleri, çevresel teknolojiler, enerji verimliliği ürünleri.
2. Eğitim ve Danışmanlık: Savunma sanayii konusunda eğitim, mühendislik danışmanlığı, proje yönetimi hizmetleri.
3. Bilgi Teknolojileri: Siber güvenlik, yazılım geliştirme, bilişim altyapısı çözümleri.
4. Sağlık ve Güvenlik: İş sağlığı ve güvenliği, sağlık hizmetleri, acil durum ekipmanları.
5. İnşaat ve Altyapı: Teslimat ve depolama tesisleri, altyapı projeleri, yapı malzemeleri.
6. Finans ve Sigorta: Proje finansmanı, sigorta hizmetleri, finansal danışmanlık.
7. Tekstil: Özel kumaşlar, Yangına dayanıklı malzemeler, Koruyucu ekipmanlar, İş Kıyafetleri, Ayakkabı, Bot
8. Hizmet: Yemek ve İkram Malzemeleri, Personel Taşımacılığı, Güvenlik ve Temizlik Hizmetleri
9. Promosyon Ürünler
10. Ambalaj Malzemeleri
11. Bakım Onarım Hizmetleri
Alanlarında faaliyet gösteren üyelerimizin ROKETSAN’ın satın alma yetkililikleri ile B2B görüşmeleri ile iş bağlantısı kurması için önemli bir adım olacaktır. Bu değerli etkinlikte yer almak katılımcılara avantajlı ticaret fırsatları sunacak." ifadesinde bulundu.

Editör: Fikret Capacı