Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Minikler, Yıldızlar ve Gençler Halk Oyunları Mahalli Müsabakaları Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda tamamlandı.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Minikler, Yıldızlar ve Gençler Halk Oyunları Mahalli Müsabakaları Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda tamamlandı.

Dereceye giren okullarımıza kupa ve madalya töreni düzenlendi. Törene İl Müdürü Muhsin Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Milli Eğitim Şube Müdürü Feyyaz Solak, Spor Şube Müdürü Mehmet Ünal Kitapcı ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fedakar Koçak katıldı.

İl Müdürü Özdemir ve İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat dereceye giren okulları ve antrenörleri tebrik ederek başarıların devamını diledi.

Müsabaka Sonuçları:

Minikler

1-) 75. Yıl İlkokulu

2-) Ürgüp Türkan Diker İlkokulu

Yıldızlar

1-) Tatlarin Ortaokulu

2-) Cumhuriyet Ortaokulu

3-) 23 Nisan Ortaokulu

4-) 75. Yıl Ortaokulu

Gençler

1-) Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi

Dereceye giren okullarımıza kupa ve madalya töreni düzenlendi. Törene İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat, Şube Müdürü Feyyaz Solak, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Spor Şube Müdürü Mehmet Ünal Kitapcı ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fedakar Koçak katıldı.

   İl Millî Eğitim Müdürü Memet POLAT öğrencilerimize ödüllerini takdim ederek dereceye giren okulları ve antrenörleri tebrik etti.