Nevşehir İl Özel İdare ekipleri merkez ve ilçelere bağlı köylerin sorunlarını çözmeye devam ediyor. Bu kapsamda;

Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Ekipleri;

Merkez İlçemize bağlı bulunan Boğaz, İcik ve Basansarnıç Köylerimizde, Avanos İlçemize bağlı İğdelikışla ve Sarılar Köylerimizde, Acıgöl İlçemize bağlı Karacören Köyümüzde, Derinkuyu İlçemize bağlı Özlüce Köyümüzde, Gülşehir İlçemize bağlı Eğrikuyu Köyümüzde, Hacıbektaş İlçemize bağlı Hasanlar Köyümüzde, Ürgüp İlçemize bağlı Mustafapaşa Köyümüzde, Kozaklı İlçemize bağlı Karasenir Köyümüzde meydana gelen İçme Suyu Elektrik Arızaları giderilmiştir.

Merkez İlçemize bağlı Balcın, Çardak ve Güvercinlik Köylerimizde, Gülşehir İlçemize bağlı Dadağı Köyümüzde, Ürgüp İlçemize bağlı Mustafapaşa Köyümüzde içmesuyu kanal hattı arızaları giderilmiştir.

Acıgöl İlçemize bağlı Ağıllı ve Yuva Köylerimizde, Merkez İlçemize bağlı Çardak ve Boğaz Köyümüzde bulunan hanelerin foseptik çekim işlemi gerçekleştirilmiştir.

Ayrıca;

Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Ekipler;

Acıgöl İlçemize bağlı Bağlıca ve Kurugöl Köylerimizde, Gülşehir İlçemize bağlı Bölükören Köyümüzde yol kumlama işlemi yapılmıştır.

Hacıbektaş İlçemize bağlı Sadık ve Yurtyeri Köylerimizde, Kozaklı İlçemize bağlı Kalecik ve Belekli Köylerimizde yol yapım çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

Ürgüp İlçemize bağlı İbrahimpaşa Köyümüzde yol yapım çalışması sebebi ile trafik işaret levhalandırma çalışması ile yol güvenliği sağlanmıştır.