Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, bugün Nevşehir pazar yerinde yaşanan gerginlik hakkında açıklamalarda bulundu. 

Oda Başkanı Özmen, Bugün Kapalı pazar yerinde meydana gelen gerginlik hakkında yaptığı açıklamasında; "Yıllardır bu işle uğraşıyorum, 12 yıldır Başkanlık yapıyorum. Bugün hiç istemediğimiz Nevşehir pazar yerinde şimdiye kadar hiç bir zamana yaşanmayan bir sıkıntıya şahit olduk. Bizim hiçbir şeyden haberimiz yokken bir partinin gençlik kolları pazarımız girişinde vatandaşlara bilgilendirme çalışmaları yaparken diğer bir başka siyasi partili grup gelerek gerginliğe sebebiyet vermişler. Biz pazar yerimizde bu tür yakışıksız işler istemiyoruz. Eğer böyle sıkıntılar devam edecek olursa lütfen bu pazar yerimizden çıkın bizi müşterilerimizle ve ekmeğimizle baş başa bırakın" dedim." ....

Bizler "EKMEK" derdindeyiz, birileri ise "KOLTUK"

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, açıklamasının devamında şunları ifade etti; "Sonra İYİ Parti Başkan adayı Rasim Arı, sosyal medya hesabında şahsım ile ilgili "Pravokötörlük" yaptı diye açıklamalarda bulunmuş. Kendisini şahsım ve esnaflarım olarak kınıyorum" dedi.

Oysaki daha geçenlerde, "Sessiz pazar" uygulaması ile Bütün Türkiye'ye örnek olan hepimizin gurur duyduğu Nevşehir kapalı pazarı esnaflarım ve odamız olarak size sesleniyoruz; "Bizi siyasetinize kısır çekişmelerinize sakın alet etmeyin" ifadelerinde bulundu.