Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip lisesi öğretmen ve öğrencileri Azerbaycan'daki kardeş okulu ziyaret ettiler.

Nevşehir ve Azerbaycan'daki okul kardeş okul oldu! İlk ziyaret gerçekleştirildi...

Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Veli Sağır, Ülkeler arasında kültürel ve sosyal bağların güçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla Kardeş okul projesi kapsamında eğitim faaliyetlerinde kültürlerarası kaynaşmayı arttırmak,  birlikte ortak çalışmalar yapmak ve çeşitli etkinliklerde bulunmak amacıyla Azerbaycan Bilim ve Eğitim Bakanlığı, Lenkeran-Astara Bölgesel Eğitim Müdürlüğü, Zarife Aliyeva Adına Celilabad Akedemik Yüksek Okuluna 10-13 Mayıs 2024 tarihleri arasında okulumuzu temsilen 5 öğretmen ve 7 öğrenci ile ziyarette bulunduk.

Çok etkili ve verimli çalışmalar yaptığımıza inanıyoruz. Bizlere sosyal, kültürel ve akademik anlamda değer katan bir ziyaret oldu. Bizleri gerçekten bir kardeş gibi karşılayan Zarife Aliyeva 7 Numaralı okul müdürü Saide Hanıma, müdür yardımcılarına, öğretmenlerine, öğrenci ve ailelerine teşekkür ediyoruz. Ekim ayında da inşallah bizleri ziyaret ederek onurlandıracaklar. Sabırsızlıkla kardeşlerimizi bekliyoruz." dedi.

Editör: Fikret Capacı