Nevşehir Devlet Hastanesi Yönetimi ve Öz Sağlık-İş sendikasının birlikte düzenlediği halı saha futbol turnuvası bu akşam oynanan final maçıyla sona erdi.

10 Takımın yer aldığı turnuvanın şampiyonu 112 oldu...

Öz Sağlık İş Sendikası ve Nevşehir Devlet Hastanesi yönetimi tarafından düzenlenen "Sağlık Çalışanları Futbol turnuvasının" şampiyonu 112 Acil takımı oldu.

Turnuvada dereceye giren takımlara ödüllerini Nevsehir Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü Hakan Gürbüz, Destek ve İdari Hizmetler Müdürü Erol Keleş
 ve Öz Sağlık-İş Sendikası Nevşehir Şube Başkanı Muhammet Fatih Mutlu tarafından takdim edildi.

Nevsehir Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü Hakan Gürbüz; "8. Geleneksel Sağlık Çalışanları Futbol Turnuvasının final maçını tamamladık. Turnuvanın şampiyonu 112 takımı olmuştur. Düzenlediğimiz turnuvanın asıl amacının sağlık çalışanlarının birlik beraberlik içinde olması,sağlık camiasının içinde bulunan sağlık personellerinin birbirleri ile kaynaşma, tanışma ve mesai dışında da herkesin bir arada olması ön planda idi. Bu etkinlik ile turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür eder, Emeği geçen Muhammet Fatih Mutlu başkanıma ve emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Öz Sağlık-İş Sendikası Nevşehir Şube Başkanı Muhammet Fatih Mutlu'da: "Nevşehir Devlet Hastanesi Yönetimi ile beraber organize ettiğimiz Futbol Turnuvasını Final maçı ile birlikte tamamladık. Şampiyon olan 112 takımını tebrik ediyoruz. Birlik ve beraberliğimizi, çalışanlarımız arasında kaynaşmayı sağlayamayı hedeflediğimiz bu programda amaç hasıl olmuştur.Turnuvaya katılım sağlayan takımlara, Nevşehir Devlet Hastanesi Yönetimimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dedi.