Diyarbakır Lice ilçesinde terör örgütü ile girilen çatışma sonrasında şehit olan Uzman Çavuş Latif ADIGÜZEL’e ilk tören Nevşehir Havalimanı’nda yapıldı.

    Nevşehir Havalimanı’nda düzenlenen törene Nevşehir Valisi Mehmet CEYLAN ve protokol üyeleri katıldı. Şehit Latif ADIGÜZEL için burada saygı atışı yapılırken daha sonra şehidin cenazesi Nevşehir’in Acıgöl ilçesine götürüldü.

    Vali CEYLAN daha sonra Nevşehir Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin ALKAYA, Acıgöl Kaymakamı Mustafa ÇAKIR ve İl Emniyet Müdürü Metin KALAYOUĞLU ile birlikte Jandarma Komando Uzman Çavuş Latif ADIGÜZEL'in ailesini ziyaret etti.

    Şehit ADIGÜZEL´in Acıgöl ilçesi Cumhuriyet Mahallesindeki baba evine gelen Vali CEYLAN, baba Mustafa ADIGÜZEL ve şehit yakınlarına taziyelerini iletti, sabır dileklerinde bulundu.

    Uzman Çavuş Latif ADIGÜZEL’in Acıgöl Merkez Camiinde düzenlenen cenaze törenine Nevşehir Valisi Mehmet CEYLAN, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa AÇIKGÖZ, Murat GÖKTÜRK, Mehmet VAROL, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Metin ALKAYA, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan ÜNVER, İl Emniyet Müdürü Metin KALAYOĞLU, Acıgöl Kaymakamı Mustafa ÇAKIR, Belediye Başkanları, Daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    Gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlanan Uzman Çavuş Latif ADIGÜZEL Acıgöl Yeni Mezarlığına defnedildi.