Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Ramazan Çiftçi ve Yönetim Kurulu Üyeleri 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle sırasıyla Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ile İl Emniyet Müdürlüğü, Jandarma komutanlığı ve Aile ve Sosyal politikalar il müdürlüğüne ziyarette bulundular.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Ramazan Çiftçi ; "18 Mart Şehitlerimizi anma haftası sebebiyle Değerli Valimiz Sayın Ali Fidan, Kıymetli Belediye Başkanımız Sayın Dr Mehmet Savran, değerli İl Emniyet Müdürümüz Ali Loğoğlu, Değerli Jandarma Alay komutanımiz Bahattin Murat Yakın, Aile ve Sosyal politikalar il müdürümuz Sayın Mahmut Salçuk'u ilimizdeki Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizle birlikte ziyaret ederek ailelerimizin sorunlarıni aktarma imkanız oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Nevşehir Şube Başkanı Ramazan Çiftçi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ziyaretin ardından Vali Fidan ve Belediye Başkanı Savran’a Türk Bayrağı hediyesi takdim ederek, günün anısına hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.