Nevşehir'de Kurban Bayramlaşmaları hangi gün olacak ? İşte Nevşehir'de Resmi bayramlaşma ile iş dünyası ve siyasi partilerin Bayramlaşma takvimi şöyle....

Nevşehir'de resmi bayramlaşma arefe gün

Nevşehir'de Kamu kurum ve kuruluşları, Esnaf teşekkülleri, basın mensupları, oda ve sendikalar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları ve vatandaşların katılımlarıyla yapılacak olan resmi bayramlaşma programı belli oldu.

Nevşehir’de geleneksel hale gelen Kurban Bayramı resmi bayramlaşma töreni Nevşehir Valisi Ali Fidan'ın katılımıyla arefe günü 15 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 10.30'da Nevşehir Vilayetler Evinde yapılacağı ifade edildi.

Kurban Bayramı öncesinde Nevşehir'de siyasi partilerin bayramlaşma takvimleri belli oldu. 

AK Parti'de bayramlaşma arefe gün yapılacak

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı’nda bayramlaşma töreni düzenlenecek.

AK Parti Nevşehir İl Teşkilatında geleneksel bayramlaşma programı, Arefe Günü 15 Haziran Cumartesi günü Saat 11:00' de İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilecek.

Bayramlaşma törenine, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Belediye Başkanları İl ve İlçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, İl Genel ve Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda partilinin katılması bekleniyor.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, yaklaşan Kurban Bayramını kutlayarak, bayramlaşma törenine tüm Nevşehir halkını davet etti.

CHP’de bayramlaşma arefe gün yapılacak

Nevşehir CHP’de Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenecek olan bayramlaşma programı 15 Haziran Cumartesi günü (Arife günü) gerçekleştirilecek.

CHP il binasında yapılacak olan bayramlaşma programı saat:13:00'de gerçekleşecek.

Bayramlaşma törenine, CHP İl Başkanı Bülent Yumuş, Belediye Başkanları İl ve İlçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, İl Genel ve Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda partilinin katılması bekleniyor.

CHP İl Başkanı Bülent Yumuş, yaklaşan Kurban Bayramını kutlayarak, bayramlaşma törenine tüm Nevşehir halkını davet etti.

Bayramlaşma Programımız 11 Nisan Perşembe Günü ( Bayramın 2. Günü) Saat: 14:30'da İl Başkanlığımızda Yapılacaktır.

MHP’de bayramlaşma Arefe Gün

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanlığında Bayramlaşma programı, 15 Haziran Cumartesi günü (Arife günü) saat 12.00’de Uçhisar yolundaki Salkım Söğüt Kır Bahçesi’nde gerçekleştirilecek.

Bayramlaşma törenine, MHP İl Başkanı Ali Akkoç, MHP Grup Başkanvekili ve MHP Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Belediye Başkanları İl ve İlçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, İl Genel ve Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra Ülkü ocakları ve çok sayıda partilinin katılması bekleniyor.

MHP İl Başkanı Ali Akkoç, yaklaşan Kurban Bayramını kutlayarak, bayramlaşma törenine tüm Nevşehir halkını davet etti.

Öte yandan, Avanos'ta ise Kurban Bayramı münasebetiyle 17 Haziran 2024 Pazartesi günü saat 14.00’da Avanos Belediyesi Sosyal Tesisi yanında, hemşehrimiz Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve MHP Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Sayın Filiz Kılıç ve Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş’ın katılımlarıyla bayramlaşma programı gerçekleştirilecektir.

Nevşehir Ülkü Ocakları’nda bayramlaşma 2. gün

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı Münasebetiyle Bayramlaşma proğramı ; İl Ocak Binasında 15.06.2024 Cumartesi Günü (Arife Günü) Saat :14.00 da yapılacak.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Musa Şevik; "Tüm gönüldaşlarımızı kutlu dergahımızda Bayram Sevinci yaşamaya davet ediyoruz.Ayrılıkta Azap birlikte Rahmet vardır." dedi.

Diğer siyasi partilerde ise henüz bayramlaşma proğramı açıklanmadı.

NTSO ve NTB 'de ise özel bir bayramlaşma proğramı yapılmayacak olup, Nevşehir Valiliğinin resmi bayramlaşma töreninde yapılacak.