Nevşehir'de Ramazan Bayramlaşmaları hangi gün olacak ? İşte Nevşehir'de Resmi bayramlaşma ile iş dünyası ve siyasi partilerin Bayramlaşma takvimi şöyle.... 

Nevşehir'de resmi bayramlaşma birinci gün

Nevşehir’de geleneksel hale gelen Ramazan Bayramı resmi bayramlaşma töreni 10 Nisan 2024 Çarşamba bayramın 1.günü gerçekleştirilecek.

Kamu kurum ve kuruluşları, Esnaf teşekkülleri, basın mensupları, oda ve sendikalar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları ve vatandaşların katılımlarıyla 10 Nisan 2024 tarihinde yapılacak olan bayramlaşma programı belli oldu.

Bu kapsamda Ramazan Bayramı bayramlaşma töreni, Nevşehir Valisi Ali Fidan'ın katılımıyla Ramazan Bayramı'nın 1. günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü saat 11:00’de Vilayetler Evinde yapılacaktır.

AK Parti'de Bayramlaşma 1. Gün Yapılacak
Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı’nda bayramlaşma töreni düzenlenecek.

AK Parti Nevşehir İl Teşkilatında geleneksel bayramlaşma programı, Ramazan Bayramının birinci günü 10 Nisan 2024 Çarşamba günü saat:12.00'de  İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilecek.

Bayramlaşma törenine, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Belediye Başkanları İl ve İlçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, İl Genel ve Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda partilinin katılması bekleniyor.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, yaklaşan Ramazan Bayramını kutlayarak, bayramlaşma törenine tüm Nevşehir halkını davet etti.

CHP’de bayramlaşma ikinci gün

Nevşehir CHP’de Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenecek olan bayramlaşma programı bayramın ikinci günü, 11 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek.

CHP il binasında yapılacak olan bayramlaşma programı saat:14:30'da gerçekleşecek.

Programa; İl Başkanı Bülent Yumuş, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer katılacak.

Bayramlaşma Programımız 11 Nisan Perşembe Günü ( Bayramın 2. Günü) Saat: 14:30'da İl Başkanlığımızda Yapılacaktır.

MHP’de bayramlaşma 2. Gün

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanlığında Bayramlaşama programı, bayramın 1. günü saat 12:30’da hizmet binasında yapılacaktır.

Nevşehir Ülkü Ocakları’nda bayramlaşma 2. gün

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Bayramlaşma programı Bayramın İlk günü 10.04.2024 Çarşamba saat 15.00 da İl Ocak binasında gerçekleşecek.