Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Filiz Sayın, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret ettiler.

Görüşmede Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  M. Arif Parmaksız, mali müşavir ve muhasebecilerin ticaret odalarının en büyük paydaşları olduklarını belirterek, "Tüccarların büyümesi ve daha da ilerlemesinde muhasebeciler en büyük etkendir. Bu nedenle çok önemli bir meslek koludur. NTSO olarak Nevşehir Muhasebeciler Odası ile çok yakın ilişkilerimiz var. Her iki tarafta tüccar ve sanayicilerimiz için çalışmaktadır. Bu nedenle bizim için çok değerlidirler" dedi.

Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Filiz Sayın'da; "Nevşehir TSO bizim en büyük partnerimizdir. Onlarla sürekli işbirliği içindeyiz. Her iki kurumda Nevşehir'de ticaretin gelişmesine ortak katkı sunmaktadır. Misafirperverliği için NTSO Başkanı M.Arif Parmassız'a teşekkür ederim" şeklinde konuştu

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir