Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında Valilik toplantı salonu'nda İlimiz tarımına dair geniş kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Nevşehir tarım yatırımlarının masaya yatırıldığı toplantıda Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  Vali Yardımcısı Hüseyin Çam. İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş,Nevşehir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mustafa Solmaz, Acıgöl OSB Müdürü Samet Kafalı, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, ilgili daire müdürleri yer aldı.

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı kurum müdürlerinin katıldığı toplantıya ayrıca DSİ 12. Bölge Müdür Yardımcıları M. Zeki Özdoğru ve Aslı Erdoğan katılım sağladı. Toplantıda DSİ yatırımları ve 124. Şube Müdürlüğünün kurulması konuları görüşüldü.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran," Tarım ve Orman Bakanlığımızın şehrimiz genelinde yapmış olduğu ve yapılması planlanan yatırımlar üzerine, Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Ebubekir Gizligider ve il protokolü ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik." dedi.