TÜRKAV Nevşehir Şube Başkanı Mehmet Uçar, şehrin değeri olan Nevşehir Belediyespor’u ligin son maçında yalnız bırakılmaması gerektiğini ifade ederek çağrıda bulundu. 

Ligde tutunma çabası içerisinde olan Nevşehir Belediyespor, sezonun en kritik ve en önemli maçına hafta sonu çıkacak. 27 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 15:00’da Adana 1954 Futbol Kulübü ile Gazi stadında karşılaşacak olan Nevşehir Belediyespor, bu maçı alarak, rakiplerinin de puan kaybetmesi ile Ligde kalmayı hedefliyor. 
Bu anlamda Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Nevşehir Şube Başkanı Dr. Mehmet Uçar, Nevşehir Belediyespor’un kader maçına tüm Nevşehirli vatandaşları davet etti. 
İşte Mehmet Uçar’ın o davet mesajı şu şekilde; “Hepinizin bildiği üzere şehrimizin profesyonel liglerdeki tek temsilcisi, bu şehirde nefes alan herkesin ortak paydası Nevşehirspor bu sezon başından beri geçirdiği sancılı süreçlerin ardından ligin son maçında kendi evimizde 27.04.2024 Cumartesi günü saat 15.00 te ya tamam ya devam niteliğinde çok önemli bir maça çıkacak.
Alınacak galibiyet ve sıralamada üst basamakta yer alan 2 rakibimizden birinin puan kaybetmesi durumunda profesyonel ligde tutunmaya devam edecek.
Dedelerimizden babalarımıza onlardan bizlere bizlerden de evlatlarımıza doğal miras olan kırmızı beyaz sevdanın bu kader gününde TÜRKAV olarak tribündeki yerimizi alacağımızı ve şehri müdafaayı yerine getireceğimizi bilmenizi isteriz.
Gerek şehrimizin bir Turizm kenti olması gerek 1969 dan bu yana mücadele eden şanlı formamızın varlığını devam ettirebilmesi adına ve şehrin bir marka değeri olarak güçlenerek büyümesi ve daha üst liglerde yer alabilmesi adına bu şehirde nefes alan her bir bireyi bu cumartesi günü tribünlerde şehrine sahip çıkmaya davet ediyoruz.
Daha umutlu daha güçlü yarınlar için birlik beraberlik olgusunun sağlanması gerekliliğinin bilinciyle bütün Nevşehirlileri şehri müdafaaya davet ediyoruz.
İçimizdeki memleket sevgisini tribünlerde bestelenen şu sözlerle belirtmek isteriz ki; Her şeyden öte sevdik biz seni Nevşehir’im sen çok yaşa, Haydi Nevşehir, Şehrine ve armana sahip çık Şimdi sıra sende! Unutulmasın ki Nevşehirli başı dik yürür. Allah yardımcımız olsun Başımızı öne eğdirmesin”