Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından 2015 yılında Ege Üniversitesinde çıkan olaylarda hayatını kaybeden ülkücü şehidi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun (24)  şehadete erişinin 8. seneyi devresi sebebiyle anma proğramı düzenlendi.

Akşam namazı sonrasında Ocak binasında düzenlenen ama programına Milliyetçi Hareket Partisi önceki dönem İl başkanı İlhan Kaya ile Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik ve ülkü ocakları üyeleri ve üniversite ülkü ocağı üyeleri katıldı.

Program kapsamında şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu ile ayrıca depremde vefat eden vatandaşlarımızın ruhuna Kur'an-ı Kerim okundu ve  dualar edildi.

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik yaptığı açıklamada şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun rahmetle andıklarını belirteyim katranlara teşekkür etti.

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı olarak Ülkücü Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun şehadet yıldönümü dolayısıyla Kur'an-ı Kerim tilaveti düzenledik akabinde Şehidimizin Annesi Özlem Annemiz ile telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Ruhu şad olsun. Fırat değişir sanma, o kan yine aynı kandır..." dedi.