Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanı Musa Şevik, Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, MHP yönetimi ve Belediye Başkan adayı Adnan Doğu'yu sahurda bir araya getirdi.

Yapılan sahur yemeği sonrasında konuşan ve Milliyetçi Hareket Partisi camiasına katılımlarından dolayı teşekkür eden Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanı Musa Şevik, “Değerli Genel Başkan Yardımcım, başkanlarım ve yol arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Allah tutmuş olduğumuz oruçları kabul etsin. Ramazanımızı mübarek eylesin inşallah” dedi.

Şevik; "Birlik beraberliğin en güzel yaşandığı Ramazan Ayında ; Ocağımızın Helal Sofrasında , Ocağımızın Gençleri ile birlikte sahur programımıza icabet eden, içten muhabbetleri ile bizleri şereflendiren Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız Nevşehir Milletvekilimiz Prof.Dr.Filiz Kılıç’a Sevgi ve Saygılarımızla Teşekkürü kendilerine borç biliriz. Ayrılıkta azap birlikte rahmet vardır. Varolsun Ülkü Ocakları." dedi.

Ramazan ayının birlik beraberlik ve kaynaşma ayı olduğuna dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan adayı Adnan Doğu da; “Ramazan paylaşmanın, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Öncelikle Rabbim hepimizin oruçlarını kabul etsin. Ramazan ayının tüm İslam Alemine ve insanlığa huzur ve sevgi getirmesini Allah'tan niyaz ederim. Bize destek veren tüm esnaf ve partili vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Bu  sahur programını düzenleyip bizleri bereketli bir iftar sofrasında buluşturan başta Musa Şevik başkanıma daha sonra Ülkü Ocakları’nda görev yapan tüm kardeşlerime teşekkür ederim’’ dedi.

Kılıç: "Yaşasın Ülkü Ocakları!"

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç; "Ramazan’da beraber olmanın ayrı bir tadı, apayrı güzelliği vardır. Ülkü Ocakları’nın sofrasında o manevi havayı teneffüs etmek her fani için bahtiyarlıktır. Bugün sahurumuzu kutlu dergahımızda yaptık. Ev sahipliğinden dolayı Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanımız Musa Şevik ve yönetimine teşekkür ediyorum." dedi.

Resim