Nevşehir Valisi Ali Fidan, 15-22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle, İl Kültür ve Turizm Müdürü Arda Heb, KAPTİD Başkanı Tevfik Ölmez, Nevşehir Rehberler Odası (NERO) Başkanı Özay Onur, TURSAB İl Temsilcisi Faruk Kahveci ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

15-22 Nisan Turizm Haftası Kutlu Olsun.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, misafirleriyle bir süre sohbet eden Vali Fidan, “Dört mevsim ayrı güzelliklerin yaşandığı kadim şehir Nevşehir Kapadokya Bölgesinin, gerek kültürü, tarihiyle, gerek doğasıyla, gerekse de gastronomisiyle kültür ve turizm alanında ülkemizin önde gelen şehirlerinden biridir. Nevşehir'in turizmde hak ettiği yere gelebilmesi için Valilik olarak bizlerde; tüm kurumlarımızla işbirliği içerisinde birçok çalışma yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz.  Tüm turizm camiasının Turizm Haftası’nı kutlayarak, başarılı ve verimli bir sezon geçirmenizi temenni ediyorum.” dedi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Arda Heb ise nazik kabulünden ve iyi dileklerinden dolayı Vali Fidan’a teşekkür etti.

 “Turizm Haftası” kutlamaları kapsamında , İl Kültür ve Turizm Müdürü Arda Heb ve beraberindeki heyet daha sonra Nevşehir Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu'nu ziyaret ettiler.