Zafer Partisi Nevşehir İl Başkanı Oğuzhan Alaca, 31 Mart yerel seçimleri sonrası kazanan tüm adaylara görevinde başarılar diledi.

Zafer Partisi İl Başkanlığı binasında Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Alaca Başkanlığında 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinin değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda Zafer Partisi (ZP) İl Başkanı Oğuzhan Alaca şu açıklamalarda bulundu; “Ülkemiz demokrasisinin temel taşlarından olan 31 Mart Yerel Seçimlerini geride bıraktık.

Tek ülküsü devletinin ve milletinin menfaatlarini korumak ve yüceltmek şuuruyla, fedakarlıklarını esirgemeden elinden gelenin daha fazlasını yaparak, seçim çalışma faaliyetlerini yürüten Belediye Başkan Adaylarımıza, Meclis Üyesi Adaylarımıza, teşkilat mensuplarımıza ve camiamıza teşekkür ederim.

Bizler aldığı her bir oyun değerinin farkındayız. Bu süreçte bizlere destek vermiş vermemiş tüm hemşehrilerimize sözümüzdür ilkelerimizden şaşmadan dik duruşumuzdan ve kararlılığımızdan taviz vermeyeceğiz.

Demokratik bir  olgunluk içerisinde gerçekelen seçimlerin şehrimize hayırlı olmasını diliyor, kazanan tüm adaylara görevinde başarılar diliyorum. “ dedi.